duminică, 10 septembrie 2023

Pajura Huși, unica reprezentantă din județ la toate cele trei competiții naționale de juniori (U14, U17, U19)

 Rămânem #unClubDiferit!

 Dorința angrenării Clubului nostru în trei competiții de nivel național și a reafirmării municipiului Huși ca o zonă dezvoltare a fotbalului juvenil au făcut necesare demararea de discuții și stabilirea unui nou proiect de joint-venture (așa cum în trecut am mai dezvoltat aici).

 Urmare a unei perioade de tatonări și discuții decisive avute în ultima perioadă de timp cu reprezentați ai clubului Hușana 1968 Huși, având în vedere costurile considerabile necesare susținerii activității sportive (cheltuieli de deplasare, cazare, chiria terenurilor de antrenament, etc.), am ajuns de comun acord ca grupa U14, coordonată și antrenată de prof. Marian Tătaru, să participe în Liga Elitelor U14, unde se va duela cu cele mai importante Academii de fotbal din țară. 

Pajura U14 va face parte din seria 1, alături de Sepsi Sf. Gheorghe, FC Botoșani, Politehnica Iași, Csikszereda MircureaCiuc, Kids Tâmpa Brașov, Juniorul Suceava, LPS Suceava, LPS Iași, LPS Piatra Neamț, FC Bacău și Colțea Brașov.

  De asemenea, așa cum era și normal, am înscris în viitorul Campionat Național și formațiile de juniori U17 și U19. Noul sezon va debuta pe data de 2 septembrie, Pajura Huși confruntându-se în seria 1 cu Juniorul Suceava, LPS Bacău, LPS Suceava, LPS Iași, LPS Roman, Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Pașcani, LPS Piatra Neamț, FC Botoșani și CSM Bacău.

   Avem așadar parte de noi provocări, de noi încercări, cărora sperăm să le putem face față prin dorință, ambiție și pregătire. 

   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu