duminică, 10 septembrie 2023

Pajura Huși, egal la U19 și înfrângere la U17

 Etapa a doua a Campionatului Național de Juniori, U17&U19, se încheie la Huși, pe Municipal, pentru noi cu un meci egal, la U19, respectiv înfrângere la U17, contra formațiilor similare ale L.P.S. Iași.

   Disputate într-un climat tensionat generat de continuarea impunerii de taxe pentru folosința stadionului Municipal din Huși, deși Clubul nostru nu percepe niciun fel de taxă pentru desfășurarea activității sportive, meciurile au beneficiat de o bună prestație a juniorilor noștri, deși presupunem că necesarul de concentrare a lipsit din partea alor noștri dat fiind circumstanțele mentale de desfășurare. 

   Vom continua să reprezentăm Hușul la acest nivel de performanță, atît timp cât va fi posibil, să oferim o șansă dezvoltării fenomenului fotbalistic regional. 

   Vom încerca să aducem plus valoare, pe măsura posibilităților, acolo unde aproape nimeni nu dorește să investească, în viitorul juniorilor pe care i-am crescut și format până la acest moment.

   Credem că aceste vicisitudini sunt temporare și că perioada următoare va crea premisele rezolvării, măcar parțiale, a situației generate.

   Prin urmare, considerăm necesar o rediscutare și ajustare a nivelului de taxare a beneficiarilor stadionului Municipal din Huși, deoarece, din punct de vedere financiar, vedem activitatea sportivă pusă în reală dificultate.

  

Rămânem #unClubDiferit în #Huși #unOrașDiferit !







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu